Lid worden Leden login
9 juli 2019 Geen reacties

Weerslag.nl Zomer Tour Scherpenbergh

Met 13 liefhebbers dit keer aan de start van de in opperste staat van onderhoud verkerende Scherpenbergh. Normaal is deze baan wat drukker echter hadden we een druk weekend met de par 3 wedstrijd op Weesp en bovendien een Nederlandse finale op het WK voor dames. Zoals aangegeven een prima onderhouden baan met snel rollende greens. Alleen enkele tees waren verkleurd door de weinige regenval, “Committed to Green”.

Vooraf had ik gehoopt op minimaal één deelnemer met een score onder de 70 netto. Dat bleek uit te komen. Armstrong Okobia, die de week ervoor al op de deur had geklopt, was de sterkste met 82/69 als score! Er werd sowieso netjes gescoord en als tweede en derde eindigden Wim Fonteine en Erik Vonk met beide een 72 netto.

Armstrong ging naar huis met het weerslag.nl badlaken. De dopper en het handdoekje gingen naar Erik en Wim. Andere prijzen, de neary, was voor Thomas Hoyer en wederom Erik Vonk pakte de leary. Goed voor een sleeve warbird ballen.

Birdies ook voldoende! Henk van der Laan had er twee binnen de par in de cup. Mark de Kievith één, evenals Wim Fonteine, Erik Vonk en ikzelf nog twee.

Graag tot een volgende keer!

Keep swinging,
Erwin

Daguitslag Scherpenbergh 7 juli

Het klassement na 4 wedstrijden

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.