Lid worden Leden login
30 juli 2019 Geen reacties

Weerslag.nl Zomer Tour op De Hoge Dijk

Na een week met de hoogste temperaturen ooit gemeten in Nederland was de voorspelling voor zondag regen met onweer. Gelukkig bleef de regen in het zuiden en hielden we het in Amsterdam droog. De baan was erg droog waardoor de ballen lekker bleven doorrollen op de fairways.
Dat maakte de slagen naar de greens iets korter en dan kun je beter scoren. Dit bleek ook wel, want er werd erg goed gespeeld. Een aantal spelers speelde netto de par van de baan (71) en dacht hiermee in de prijzen te gaan vallen. Niets was minder waar. Je moest onder de baan lopen om tot de prijswinnaars te horen.

Derde werd Tom Rijboek met 70 netto. De nummers 1 en 2 hadden beide 68 netto, maar op basis van handicap werd Ron van Toledo 2e. Winnaar werd Andr├ę Hogenkamp. Hij nam de mooie badhanddoek van Weerslag.nl mee naar huis. De neary ging naar Caroline Lugtenburg en de Leary naar Glenn Moestadja die in tegenstelling tot de andere holes op hole 10 2 goede slagen achter elkaar wist te maken. Er gingen ook 5 spelers naar huis met een mooi balletje met een vogel erop voor hun gemaakte birdies.

Een aantal spelers bleef eten in de horeca die duidelijk beter functioneerde dan de laatste keren dat we op Hoge Dijk waren. Het eten was ook goed verzorgd. Nadat ook de laatste vreemde vogels de baan hadden verlaten keerde de rust weer terug op de baan.
Over 2 weken gaat de Weerslag.nl Zomertour verder op de baan van Best.

 

Groet,
Willem Jan

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.