Lid worden Leden login
13 augustus 2019 Geen reacties

Weerslag.nl Zomer Tour op Best

Op zondag 11 augustus speelden 31 (!) GVN’ers op de mooie golfbaan Best. Gelukkig niet de storm van zaterdag maar de wind was wel merkbaar, ook bij de bos-holes.
De baan was niet kurkdroog en nog aardig groen. Wel waren er enkele kale plakken op de fairway. De greens waren over het algemeen redelijk hard. Er stuiterden dan ook vrij veel ballen over de green.

Het rondje duurde voor de laatste flights zo’n 5 uren, maar er waren enkele gaten gevallen achter de eerste twee flights. Het blijkt wel weer dat het moeilijk is de bal door de smalle bosholes te loodsen. Er moest dan ook veel gezocht worden. De scores lagen over het algemeen tussen half-zeventig en half-tachtig.

Er waren er 5 birdies geslagen. De winnaars waren wellicht extra blij omdat ik nog enkele ouderwetse kristallen birdies had. De birdies waren voor Ruth de Randamie (1), Henri van de Steen (1), Omaira Wallé (1), Arjan Scholte ter Horst (1) en Bram Melssen (1).

De Neary op hole 3 was geslagen door Klaas-Jan Drenth en de leary stond heel dicht bij de vlag door Ruth de Randamie. Beide namen een sleeve golfballen mee naar huis.

Twee mensen hadden 74 netto (Omaira en Stevan), maar Stevan Aldershof won de derde prijs door een lagere handicap (77 bruto is toch wel knap op Best). Hij koos de koele koel-handdoek (na de nummers 1 en 2).

Ook waren er twee personen met 72 netto, maar Camiel Aldershofs handicap is net iets lager dan die van Erik Vonk (19.0 om 19.9). Dagwinnaar was dus Camiel!
Camiel koos de Dopper drinkfles en Erik nam de groet Weerslag handdoek!

Iedereen bedankt voor het komen en veel succes op De Haenen volgende week.

Groeten,
Mark

Uitslag Weerslag.nl Zomer Tour 11 augustus

Stand Weerslag.nl Zomer Tour na 7 speelrondes

Ps: schrijf je nu in voor de Weerslag.nl Zomer Tour op Goes op 8 september en/of Hitland op 14 september

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.