Lid worden Leden login
15 juni 2020 Geen reacties

TsjechieXperience ZT – Westwoud

 

Onheilspellende wolken bij vertrek van huis en water dat met bakken uit de hemel kwam. Van Den Haag tot Amsterdam was het nat, zeer nat.  Geen fijn vooruitzicht op weg naar Westwoud ’s ochtends. Maar wat hebben we geluk gehad. Bij de start een wat dreigende lucht en pas ’s avonds op weg naar huis de bui. Uiteindelijk gewoon warm en lekker zonnig. Prima omstandigheden voor alweer de zesde ronde van de TjschieXperience Zomer Tour. En  een prima gastvrij ontvangst door de baanmanager en het horeca personeel.

Voor het eerst dat we op onze nieuwe partnerbaan Westwoud hebben gespeeld. En zeker is dat we hier vaker terug zullen komen. Een baan met verschillende gezichten en karakters en die er ook nog eens perfect bij lag. Eerlijke greens die af en toe net iets te snel waren en waarbij je dan net weer “zo’n putje” overhield voor de par of de bogey.

Ook deze keer weer volle bak met 3o spelers. Mogelijk door het lekkere weer en de rust  in de noord Hollandse polder is er goed gescoord. Veel netto scores in de zeventig en zelfs nog lager. Met twee slagen extra op de handicap is de baan niet eenvoudig. Genoeg plaatsen waar bij een verkeerde stuit of een kleine afzwaaier er hard gewerkt moet worden om par of bogey te redden.

Maar goed de wedstrijd dan. Zoals gezegd scores in de zeventig netto en beter van de top 12. Op de derde plek Caroline Lugtenburg met 98 bruto en 72 netto. Tweede Charl Neering met 98 bruto en daarmee maar liefst 69 netto.
Maar absoluut de beste vandaag: Rayen Bindraban met een mooie 83 bruto en een 66 netto. Met 2 birdies op de kaart. Zowel voor Charl en Rayen een mooie verlaging van de handicap. Gefeliciteerd allen.

Na afloop kon er nagepraat worden op het ruime terras van het clubhuis onder het genot van een drankje en een hapje. Ik geloof dat iedereen genoten heeft van deze heerlijke zondag.

Al met al weer een prima ronde. We vergeten dan maar weer even de gaten die er toch weer waren tussen een aantal flights. De eerste flights wisten het in net 4 uur te lopen terwijl achteraan een half uurtje meer werd aangetikt. Niet nodig als we toch met elkaar gewoon die gaten dicht lopen.

Houd de agenda in de gaten want zoals gezegd komen we op Westwoud is juli en augustus zeker nog een keer terug. En boek anders eens zelf een starttijd. Zeker de moeite waarde.

Groet.

Hans

Uitslag 14 juni Westwoud

TsjechieXperience ZT na 6 rondes

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.