Lid worden Leden login
30 mei 2020 Geen reacties

TsjechieXperience ZT – The Mondial

 

Rond 3 van de TsjechieXperience Zomer Tour 2020. Op deze zeer zonnige zaterdag ging de golftrip naar de The Mondial. De bekende Nieuwegeinse welke sinds afgelopen jaar onder nieuw management is gekomen. Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe Short Game Center waar professionele oefenfaciliteiten gerealiseerd gaan worden. Ook de baan en het clubhuis krijgen een opknapbeurt. We zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat en komen dan graag nog een keer terug.

Maar goed onze zomer tour. Nog steeds onder Covid-19 protocol dus gespreid aankomen en direct na afloop weer naar huis. Totaal 31 deelnemers en deze een keer late start vanaf 15.00 uur.
Er is redelijk gescoord. Een aantal (te) hoge netto scores, maar ook veel netto scores in de zeventig. Uiteindelijk drie heren die op het virtuele podium plaats mochten nemen.

Idzerd Holdinga met 92 bruto en 72 netto de derde plaats. Arno Joosen een mooie 85 om 71 voor de 2e plek. En uiteindelijk Andr├ę Hogenkamp die een zeer fraaie 87 bruto en 68 netto binnen wist te brengen. Gefeliciteerd heren!
Per maandag 1 juni gaan de terrassen weer (gedeeltelijk) open. Hopelijk kunnen we weer snel de prijzen uitreiken na afloop
Totaal waren er 11 birdies. Zie de uitslag voor wie de putjes er wel in wisten te krijgen.

Maandag 1 juni spelen we al direct de 4e ronde van de Zomer Tour op Golf4All Harderwijk. Tot maandag of anders tot een volgende GVN-ronde.
Hou de kalender goed in de gaten wat het zit snel vol!

Groet,
Hans

Uitslag 30 mei The Mondial

Klassement na 3 rondes

De volledige fotoserie van Rokie: The Mondial

 

 

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.