Lid worden Leden login
25 mei 2020 Geen reacties

TsjechieXperience ZT – GP Turfvaert

 

Met 25 liefhebbers stonden we aan de start van de tweede onderlinge GVN pot na de gedwongen lockdown. Afgelopen donderdag konden een aantal deelnemers de roest al van hun clubs slaan dus vandaag kon er beter gescoord worden op deze vergevingsgezinde baan. Vooral de back nine is met 3 parren 5 en 4 parren 3 vaak goed voor de scores.

De baan lag er prima bij met mooie geel groene scharkeringen op de fairways. Het weer werkte de eerste negen en voor aantal de eerste 14 holes niet mee, maar gelukkig was het wel aangenaam ondanks de druppels die naar beneden kwamen. Ik had vandaag twee uitersten in mijn flight. Bram Melssen, die als laatste eindigde, mocht mijn positie van vorige week overnemen en dagwinnaar Stevan Aldershof die met 72 slagen en netto 70 de terechte winnaar werd. -1 bruto over de tweede negen! Klasse.

Tweede werd trainingsmaatje Richard van Belzen met 76/72 en als derde Francine Kruyt die zich al had verheugd op dit optreden, 88/73. Fraaie scores ook. In het algemeen prima gespeeld door het hele veld met nog birdies voor Stevan (2), Richard (2), Mladen (1) en Ton (1). De neary en leary hopen wij weer snel te kunnen doen evenals een drankje na afloop. Laten we hopen vanaf 1 juni als de horeca weer open mag. Graag tot snel en bedankt voor het afreizen naar het mooie Breda (Rijsbergen).

Keep swinging,

Erwin

Uitslag 24 mei – Turfvaert
TsjechieXperience ZT klassement na2

 

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.