Lid worden Leden login
21 september 2020 Geen reacties

TsjechieXperience ZT – Best golf

Het was prachtig weer op deze 19e september. De baan ligt er ook prachtig bij met best snelle green die prima rolde. Mooi weer en een mooie baan om de dag op door te brengen. Normaal zouden wij om 13.00 starten vanaf de eerste tee en dan zou de eerste flight tussen de 4 a 4,5 uur later binnen kunnen zijn, maar dat bleek niet mogelijk vandaag.

Er was een naar ongeval gebeurt op de eerste hole. Een afzwaaier van hole 14, een flinke slice, heeft een man op hole 1 op zijn hoofd gekregen. Wij zaten nog rustig op het terras, toen wij een groepje mensen op hole 1 zagen staan. Niet veel later kwam zelfs een ambulance er aan. Gelukkig kon de man weer opstaan, maar hoe het verder is, weten wij niet. Een ongeluk zit in een klein hoekje! Mijn advies: Altijd FORE roepen! Door dit ongeval konden de flights voor ons niet beginnen, dus ontstond er een flinke vertraging. De eerste flight van onze wedstrijd ging ongeveer 25 minuten later van start.

Met nog een vierbal voor onze wedstrijd troffen wij het niet. Het ging niet echt snel! Alexander en Michel hadden speciaal aan mij gevraagd om in de eerste flight te starten, omdat zij nog afspraken hadden. Dat bleek toch niet te doen, waardoor zij na hole 14 er uit gestapt zijn. Helaas kon Edwin niet in zijn eentje verder en die heeft toen ook besloten om te stoppen. Ook Shanky had nog andere afspraken, waardoor ook hij eerder heeft moeten stoppen. Jammer heren, dat jullie hebben moeten stoppen. Ik hoop dat jullie de volgende keer jullie ronde wel kunnen afmaken.

Ondanks het mooie weer met een lichte wind, dus eigenlijk prima omstandigheden, waren er niet hele goede scores. Kort samengevat: Een golfronde van “Net niet”! Ik denk dat dit voor de meeste van ons van toepassing is geweest. Henk heeft wel 7 keer de put net naast de hole gespeeld. Zouden deze wel zijn gevallen, dan had Henk zo maar kunnen winnen vandaag, maar helaas zat het niet mee vandaag. Ook Shanky had zo’n ronde, naar ik vernomen heb van zijn flightgenoten. Shanky had een nieuwe putter gekocht van ongeveer 400 euro, dan zou je denken: die gaat alles erin putten! Maar ook Shanky kreeg het niet voor elkaar om met zijn nieuwe putter de korte putjes erin te krijgen. Als je dan je oude putter van de Decathlon in de kast zet die al zo veel jaar trouwe dienst verricht heeft, dan is dat wel naar. Hoogstwaarschijnlijk moet Shanky nog even wennen aan zijn nieuwe putter en gaat het vanaf nu alleen maar beter!

Gelukkig kent een golfronde ook mooie momenten, zoals bijvoorbeeld een birdie maken. De volgende leden hebben een birdie gemaakt: Vydia, Jeroen, Rayen, Ulrich en Glenn. Er was er ook eentje die twee birdie’s wist te maken: Peter! Gefeliciteerd allemaal, zij kregen een birdiebal mee!

Met een score van 87 bruto en 78 netto wist Jeroen, met zijn laagste handicap, zich op de derde plek te nestelen! Hij kreeg 6 Redline ballen cadeau! Er waren nog drie leden die met dezelfde score binnen kwamen, maar helaas met een hogere handicap.
Met een score van 98 bruto en 76 netto is Ton 2e geworden! Hij kreeg de pitchfork en 6 Redline ballen cadeau!
En de Winnaar: met een score van 86 bruto en 75 netto is Patrick de winnaar! Hij kreeg de doos Redline ballen cadeau! Al deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door onze sponsor: TsjechieXperience!

Gefeliciteerd, heren! Jullie hebben zo op de valreep goede zaken gedaan voor het Zomertourklassement! En een volgende keer zetten we de winnaars weer op de foto.

Komend weekend de laatste zomertourwedstrijd voordat de finale gaat beginnen.
Schrijf je nu in! Spelers die in de top 30 staan hebben voorrang bij deelname aan de finale. Indien de finale niet vol zit dan kunnen spelers buiten de top 30 ook inschrijven en hebben die op basis van de eind stand in het klassement voorrang op deelname.

Bedankt voor jullie komst en graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke golfgroet,
Arno Joosen.

Uitslag Zomer Tour 19 september Best

ZT Klassement na 15 speelrondes

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.