Lid worden Leden login
2 augustus 2020 Geen reacties

TsjechieXperience ZT – Bentwoud

De voorspellingen waren niet helemaal duidelijk voor wat betreft het weer. Wel of niet droog, wel of niet zonnig. De lucht was dreigend en aan het eind kwam toch het zonnetje door en het bleef droog. Prima omstandigheden voor een rondje golf. Wel een stevig windje en ja dan is het op Bentwoud altijd lastig en moet je goed kijken waar de ballen vallen. Bal in de rough en je wordt direct afgestraft. Als je de bal al kan vinden… Greens en fairways lagen en prima bij. Jammer dat op Bentwoud, terwijl dat op andere banen wel al zo is, de harken nog niet in bunkers liggen.

Aan de start 21 spelers voor een dubbel TjechieXperience Zomer Tour weekend. Met totaal 27 holes op Westwoud.  De scores vandaag zeer gevarieerd. Van 90+ netto scores tot lage 70-ers en zelfs een hele mooie uitschieter. “He is back !”

Birdies vandaag voor Patrick KB (2x) en Henk vdL, Rob, Willem Jan, Hans en Robert. (allen 1x)

En dan de top 3: Willem Jan, met prima een birdie op de laatste een 83 bruto en een 75 netto. Tweede plaats voor Yvonne met 94 bruto en een 70 netto.
En ja vandaag was er één die absoluut de beste was, en zelfs nog ergens met een 8 op de kaart, Rob de Kievith die 95 bruto en daarmee een 64 netto binnenbracht. Een geweldige score en de handicap gaat met maar liefst 3.5 naar beneden. Maakt de 18 holes op Golfbaan Westwoud op zondag net weer iets uitdagender. Klasse Rob! (zie de volledige fotoserie van deze dag van Rob)
Gefeliciteerd en veel plezier met de ballen van Redline.

Dank voor de gezelligheid op Bentwoud. Als jullie goed hebben geluisterd dan weten jullie nu alles aangaande je golf outfit van de dames club naast ons op het terras.
Tot de volgende zomer tour.

Groet,
Hans
Uitslag ZT Bentwoud

Klassement_na 9 speelrondes

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.