Lid worden Leden login
7 oktober 2019 Geen reacties

The Links Valley – “eindelijk geen regen……”

Zaterdag 5 oktober was de GVN voor de 2e keer dit jaar op The Links Valley in Ermelo. Gedurende de dagen er voor was er heel veel regen gevallen maar gelukkig hadden de experts het goed deze dag. Het zou droog blijven en het bleef ook droog. Daar de baan op zandgrond ligt was er eigenlijk geen ‘tijdelijk water’ te bekennen. Wel waren er hier en daar plekken waar de fairways gesneden waren en er niet veel gras stond.
In april hadden we de North course gelopen, het rondje rechts om. Deze ronde ging links om met het begin op de hoog gelegen open holes om te eindigen langs de laag gelegen bosrand.

The Links Valley blijft een opvallende baan in ons vlakke landje. Prachtig glooiend met lastige greens waar de bal echt op de juiste plek dient te landen. Holes van laag naar hoog en hoog naar laag.
Met 31 deelnemers gingen we de baan in voor een rondje “Eclectic”. Op elke hole telt dan uiteindelijk de beste score. Heb je op de 1e negen op een hole al een redelijke score gemaakt dan kan je op de 2e negen wat meer risico nemen om voor de betere score te gaan.
In totaal werden er 12 birdies gemaakt waarbij een aantal spelers voor de double gingen. (Mladen, Klaas-Jan en René) En Martin Vos wist zelfs 3 birdies te maken.
Ook nog birdies voor Peter, Petra en Yvonne.

Er is wisselend gescoord. Voor een aantal spelers was het een 1e kennismaking en dan is de baan toch even wennen ook al heb je dus op de 2e negen nog een kans.

De top 3 (eigenlijk top 4) heeft goed gescoord. Zowel Glen als Martin wisten een 30 netto (par 35) binnen te brengen maar helaas is Martin qua handicap net iets lager en dus 3e plek.
Petra en Mladen brachten beide 29 netto binnen. Op handicap dan Petra 2e en Mladen de winnnaar van dit dagje Links Valley.
Gefeliciteerd allen!

Dank aan de Links Valley voor de uitgebreide ontvangst. We komen in het nieuwe seizoen hopelijk wat vaker langs.

Groet,
Hans

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.