Lid worden Leden login
9 september 2019 Geen reacties

Team competitie(s) via GVN en iGolf

Vanuit de GVN en iGolf is het mogelijk om aan diverse team competities deel te nemen naast de (wekelijkse) wedstrijden en evenementen die er zijn.

In het begin van het seizoen, in de maand april en mei, is er de landelijke NGF competitie. Gemiddeld doen daar vanuit de GVN jaarlijks een 12-tal teams aan mee in de 27- en 18-holes competities. Het leuke van de NGF competitie, naast de team binding, is dat je op banen speelt waar je normaal gesproken niet komt.
Er is vanuit de NGF ook een najaars competitie in ontwikkeling waaraan teams vanuit heel Nederland aan deelnemen.

Naast de diverse wekelijkse wedstrijden is het vanuit GVN en iGolf ook mogelijk om deel te nemen aan diverse team competities.

In het begin van het seizoen, in de maanden april en mei, is er de landelijke NGF-competitie. Gemiddeld doen daar vanuit GVN jaarlijks een 12-tal teams aan mee in de 27- en 18-holes competitie. Het leuke van de NGF-competitie is dat je samen met je teamgenoten op banen speelt waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Onder het kopje ‘reglementen’ op de GVN-ledensite vind je meer informatie. Inschrijven voor de NGF-competitie 2020 kan bij ‘kalender’.

Vanuit de iGolf organisatie is er jaarlijks de iGolf Mix! competitie. iGolf MIX! is de gezelligste mixed-team-competitie van Nederland. De MIX! is er voor jou, als je zoekt naar serieus wedstrijdgolf in teamverband met een goede funfactor!  De MIX! vindt plaats in de periode maart tot en met oktober, op doordeweekse dagen. Als team kan je kiezen of je meedoet in de stableford of in de matchplay afdeling. Voor meer informatie zie de iGolf MIX! site.

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.