Lid worden Leden login
21 maart 2018 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op Spaarnwoude

De laatste wedstrijd van de wintertour voor de finale dag was een pittige. De temperatuur lag de hele dag onder nul met gevoelstemperaturen tot minus 12 door Windkracht 6 uit Noord-Oost. Dat weerhield de die hards van GVN niet met 19 man aan de start te staan.

De baan die we mochten spelen was Spaarnwoude. Voor velen een ’oude’ bekende. Spaarnwoude is het grootste golfcomplex van Nederland met 6 lussen van 9 holes. We speelden de lussen E-D, de mooiste van het complex. Afwisselende holes maken het een leuke ronde. Hopelijk komt deze baan terug in de Zomertour met goede condities. Speel- en baantechnisch.

Vandaag 1 birdie, geslagen door Otto Hubregtse. De neary en leary gingen naar Ron Schuurman, die helaas zijn twee doosjes Callaway supersofts niet in ontvangst kon nemen. De prijswinnaars van de dag waren ondergetekende, 3de, Petra den Ouden, 2de en wintermuts als prijs. Winnaar werd Jeroen Huizing die zijn goede reeks kon doortrekken. Met 76 netto mocht hij het Callaway winterpakket in ontvangst nemen! Gefeliciteerd allemaal.

Volgende de afsluiter waar alles nog open ligt, maar de ogen zijn vooral gericht op de top 3. Otto Hubregtse, Camiel Aldershof en Jeroen Huizing. Succes op Almkreek. Iedereen weer bedankt voor de inzet en gezelligheid.

Rob de Kievith, huisfotograaf, bedankt voor de foto’s! Graag tot een volgende keer.

Keep Swinging, Erwin

Klassement Wintercup 15

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.