Lid worden Leden login
15 november 2017 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op Waterland

Afgelopen zondag deed de RSgolfshop.nl Wintertour Amsterdam Waterland aan. Met een mooi deelnemersveld van 17 stonden we aan de start. Het zou volgens de weergoden een pittige dag worden, maar gelukkig gingen de meeste buien aan A’dam voorbij.

We hadden wel te maken met een zware baan, natte fairways en nog nattere rough. Plugged lies all over the place. De gladiatoren die de rough wisten te mijden eindigden bovenaan het klassement. Voor de overigen was het vechten tegen de elementen.

Otto Hubregtse sloeg de meeste rechte ballen en werd eerste. Ik mocht de tweede prijs opeisen op de voet gevolgd door Willemvan der Waal. Otto kreeg het wintertour pakket van RSGolfshop en ik mocht een wintermuts van Nike claimen. Willem kon zijn verloren ballen aanvullen met 2 doosjes GVN ballen.

Bijzondere prestaties waren prooi voor Willem-Jan Pott Hofstede (neary) en Paul Klaasesz (leary). Beloond met een doosje GVN ballen. Een schamele twee birdies op een meeuwrijk Waterland, maar wel een echte EAGLE geslagen door Willem-Jan op hole 2. Applaus!

We hopen aankomende lente, zomer Waterland in drogere condities te mogen spelen, want het blijft een uitdagende baan die prettig gelegen is.

Graag tot een volgende keer!

Keep Swinging,
Erwin Ooms

Klassement Wintercup 2017-2018

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.