Lid worden Leden login
5 december 2017 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op De Turfvaert

De RSGolfshop Wintertour was dit keer op De Turfvaert. Niet dat je dit kon zien want er hing de hele dag dichte mist boven de baan. Daarbij waren er wintergreens (alhoewel greens, een gat ergens op de fairway met een vlag). Het was daardoor niet voor iedereen duidelijk waar je heen moest slaan.

Een aantal spelers kon kennelijk toch door de mist heenkijken want deze kwamen met prachtige scores binnen. Op wintergreens zijn er geen vogels te verdienen voor birdies, maar de 5 birdies die Otto Hubregtse wist te maken op de slecht gemaaide fairway holes moet toch even vermeld worden. Omdat we de nieuwe ballen van RSGolfshop.nl hadden, werden er toch 2 nearys uitgezet. Conny van Leeuwen en Patrick Klein Breteler wonnen allebei een doosje SuperSoft Callaway ballen.

Voor de dagprijzen moest je dit keer diep onder de par van de baan gaan. Thuisspeler Kees Bos deed dit met een 67 netto en werd derde. Ook hij kreeg de fraaie ballen mee naar huis. Tweede werd de birdie man Otto die ook een 67 netto had. Zijn bruto score (74) was echter beter dan die van Kees en daarom was de Nike muts voor hem. Eerste werd net als vorige week Camiel Aldershof. Dit keer met 63 netto. De doos met Winterspullen was wederom voor hem. De familie Aldershof zal het deze winter niet koud hebben op de golfbaan.

Volgende week spelen we op De Hoge Dijk. De 2 leiders in het klassement , Otto en Camiel, zijn afwezig dus een mooie kans voor de rest om punten en dagprijzen te pakken.

Willem Jan Pott Hofstede

Klassement Wintercup 5

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.