Lid worden Leden login
27 november 2017 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op Scherpenbergh

Een echte wintertour wedstrijd op Scherpenbergh deze zaterdag. De baan lag de eerste paar holes onder een klein ijslaagje door de nachtvorst. Daarna koud met een lekker zonnetje. En voor de flights die er iets langer over deden aan het eind van de ronde een hagel en sneeuwbui.

De greens waren door de nachtvorst vrij zacht en dat maakte het putten lastig. Zo leverde de Leary van Herman van Woudenberg , na een mooie 2e slag vanuit het bos tot op een afstand van 5 1/2 voet (van edwin) , geen birdie op. Het leverde Herman natuurlijk wel een doosje ballen op. Er vielen uiteindelijk 4 birdies waarvan 2 voor Arjan Scholte ter Horst.

Oa door deze birdies wist Arjan 2e te worden en kreeg hiervoor een mooie winterbeanie. Jeroen Huizing kon zijn ballen voorraad met liefst drie doosjes ballen aanvullen door de 3e plaats en de neary. Grote winnaar werd Camiel Aldershof die een prachtige 67 netto wist te scoren. De doos golf accessoires voor de winter van RSGolfshop was daarmee deze week voor hem.

Camiel lijkt deze Wintertour een concurrent te kunnen worden voor de leider in het klassement, en winnaar van de vorige Wintertour, Otto. Hij heeft een goed voorbeeld in zijn broer Stevan, die 2 seizoenen geleden een prachtige Wintertour speelde. We zullen de komende weken gaan zien hoe het klassement zich ontwikkelt.

Willem Jan Pott Hofstede

Klassement Wintercup 4

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.