Lid worden Leden login
7 januari 2019 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op Scherpenbergh

Onze wedstrijden op De Scherpenbergh zijn altijd erg populair en dat is niet voor niets. Want wat lag deze baan er prachtig bij voor de tijd van het jaar! Nergens een kluit aan je bal en strakke, snélle greens.

De dag begon met een heerlijke verrassing. Caroline Lugtenburg was jarig geweest en trakteerde alle deelnemers op koffie/thee met appelgebak. De bodem was gelegd voor een mooie ronde en nadat de veranderingen in de golfregels nog even bestudeerd waren, konden we van start.

Een andere reden dat deze baan populair is, is dat er vaak behoorlijk goed wordt gescoord. En dat was ook deze keer weer het geval. Er werden maar liefst 21 birdies gemaakt, waarvan 5 door Patrick Groen! Chan Bhoendie, Arjan Scholte ter Horst, Otto Hubregtse en Jeroen Snelders wisten ieder 2 birdies te maken. En dan was er nog een lijstje van spelers met 1 birdie.

Daarbij hoorde verrassend genoeg niet Stevan Aldershof. Hij legde zijn bal op hole 2 binnen een meter van de pin. Goed voor de neary, maar de putt ging er helaas dus niet in. De leary op hole 12 was een prooi voor Ed Petersen. Beiden kregen een sleeve ballen van onze sponsor.

De andere dagprijzen van RSGolfshop.nl gingen naar Thomas Hoyer (3e met 75 netto), Jeroen Snelders (2e met ook 75 netto) en dagwinnaar Arjan Scholte ter Horst, die binnenkwam met 74 netto.

Al met al weer een prachtige dag. Voor degenenen die er niet bij konden zijn, er komen nog voldoende leuke wedstrijden aan. Dus schrijf op tijd in en mis het niet!

Tot de volgende!
Dylan Weggeman

Klassement Wintercup 7

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.