Lid worden Leden login
13 maart 2019 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op Rhoon GC

De laatste ronde van de wintertour voor de grote finale was op Rhoon Golfcenter. De weersvoorspellingen waren bijzonder slecht, regen, stormachtige wind.

Toch voldoende inschrijvingen en met een groep van 14 man/vrouw vrolijk de baan in. Duidelijk dat er nog mensen wat puntjes nodig hadden voor het klassement, om hun plek te behouden of te verbeteren.

Op alle holes wintertees, soms iets kortere holes, maar ook vaak de normale lengtes. Alhoewel je over normale lengtes wel kan twijfelen als je ineens windkracht 6 of meer tegen hebt op een par-3 van bijna 200 meter.. Voor sommigen was de green zelfs met de driver niet haalbaar ;)

Mooie leary voor Otto op hole 1, die met z’n driver al bijna op de green lag ;). Willem Jan nam de neary voor z’n rekening op hole 9.

Een van onze nieuwe leden had zich voorgenomen dit jaar wat serieuzer en vaker te gaan golfen, wat hij vanaf januari
al deed. Naar eigen zeggen mede door gezellige en goede flightgenoten ging Nassar met een super mooie score van 64 netto
voor de 1e prijs. (en mooie handicap verlaging). Of zou het komen dat hij wat rustiger speelde omdat hij last van zn rug had?
2e en 3e prijs waren voor Mladen en Gertjan.

Inmiddels is de ranking na afloop van de reguliere wintertour bekend, en maken we ons op voor de finale.

Martin de Jong

Klassement Wintercup 14

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.