Lid worden Leden login
3 december 2018 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op Prise d’Eau

Veel regen in de nacht voorafgaand aan de wedstrijd op Prise D’eau in het kader van de RSGolfshop.nl wintertour. Ook in de eerste helft van de ronde viel erg veel regen waardoor op de eerste lus veel tijdelijk water op de greens te vinden was. ‘Gratis’ ontwijken naar plaats waar minste last van water is. Die plaats was niet altijd gemakkelijk te vinden.

Vanwege de regen was gekozen voor ‘plaatsen door de baan’, maar dit was niet vaak nodig. De fairways en andere onderdelen van de banen waren echter prima droog en zelden was het drassig door de baan. De tweede lus speelde we in droog weer en de greens waren daar ook prima droog. De greens zelf waren niet in optima forma, maar het is ook al december.

In het huisje bij hole 10 werden we verwent met een klein glaasje Schrobbelaar, het lokale kruidenbitter.

De wedstrijdleider had stom genoeg zowel de Neary/Leary-kokers als de birdies vergeten :-( Birdies zijn geslagen door Shyam (1) en Arjan (1). Zij krijgen de birdie op een latere datum.

De marshall had de Leary op een verkeerde hole geplaatst, maar door proactief ingrijpen door de jarige+1dag Thomas was deze alsnog op de juiste hole geplaatst. De Neary op hole 2 werd geslagen door Francine en de leary van hole 15 was geslagen door Arjan. Zij kregen beide een sleeve ballen mee.

Er was niet erg goed gescoord, waarschijnlijk door de regen. Niemand heeft zijn/haar buffer gehaald. Dagwinnaar was Thomas met 93 bruto en 77 netto (gefeliciteerd). Hij ging naar huis met lekker warme wanten. De tweede plaats was voor Jeroen met 79 netto. Hij koos de mooie muts. Derde werd Arjan met 80 netto. Hij ontving de zachte nekwarmer. Alle prijzen ter beschikking gesteld door RSGolfshop.nl

Iedereen bedankt en tot een volgende keer.

Mark Bijster

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.