Lid worden Leden login
25 februari 2019 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op Midden Brabant

Wat een heerlijke dag hebben we gehad met de 23 liefhebbers. Stralend zonnetje, mooi onderhouden baan en prima catering. Dat laatste wel vanaf 09.10 want de barman had zich enigszins verslapen of zaten we nu ergens tegen de Belgische grens waar het allemaal wat rustiger aan toe gaat 😅☕️.

We misten vandaag Jeroen Huizing die zich helaas ziek heeft moeten afmelden. Zoals aangegeven de baan lag er mooi bij. De layout is prima, omgeving mooi, greens rollen goed en de fairways netjes onderhouden.

Op Midden Brabant hebben ze de hele winter door winterregels, wat onder andere inhoudt afslaan vanaf oranje. Gelukkig bleek dat op een enkele uitzondering na de dames teebox te zijn. Het was anders maar persoonlijk en hopelijk voor vele deelnemers met mij wel eens leuk spelen. De meeste parren 5 waren goed in 2 te halen (zelfs één keer met houten 5 over een brug en pitching wedge naar binnen over 130 meter) en een aantal parren 4 in 1 keer of in de buurt van de green.

De tweede hole was gestoken voor de leary op let wel 170 meter naar de vlag voor de daredevils over water. De prooi, een doosje GVN supersoft ballen, was voor Thomas Hoyer! De neary werd geslagen door Eric Ledder, beide gefeliciteerd! Door de kortere afstanden voor de heren werden er ook voldoende birdies geslagen en een mooie eagle door Patrick Groen.

Patrick begon de dag met 7 slagen die hij moest weggeven aan de baan, maar had er uiteindelijk 5 van teruggewonnen. Een knappe prestatie en goed voor de overwinning met 67/74. Tweede werd Erwin Ooms, ikzelf dus 😉 en de derde prijs was voor Camiel Aldershof die zijn goede vorm wederom omzette in een podiumplaats.

Allen gefeliciteerd! De prijzen van RSGolfshop.nl werden met plezier in ontvangst genomen. En natuurlijk nagenieten in het zonnetje met een warm of koud drankje!

Graag tot een volgende keer!

Keep swinging,
Erwin

Klassement Wintertour 12

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.