Lid worden Leden login
11 januari 2018 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op De Haenen

Zaterdag 6 januari hebben 17 mensen afgeslagen op golfbaan de Haenen. (Eén deelnemer kwam helaas niet opdagen). Het was vrijwel windstil, dus de 5 graden Celsius voelden prettig aan.

Overal waren zomergreens, maar wel op alle holes een afslagmatje. Deze waren gelukkig vrij level aangelegd en prettig om vanaf te slaan. Het tee-tje voor de driver was er wel tussen te stoppen. Volgens de website was de baan qualifying, maar gezien enkele drassige fairways en bobbelende greens mag de ronde ook als niet-qualifying uitgeroepen worden. Er is een opgemeten winter-tee playing handicap, die voor de meesten 1 slag lager uitkwam dan de normale handicap, maar voor de uitslag van de wedstrijd is de normale playing handicap gebruikt.

Birdies waren er geslagen door Otto Hubregtse (1), John Vissers (2) en ondergetekende. De Neary werd geslagen door Arjan Scholte ter Horst en de Leary was voor Otto. Plaats drie was voor John Vissers met 83 bruto en 72 netto. Hij ging naar huis met 2 sleeves ballen. De tweede plaatste was voor Otto Hubregtse met 77 bruto en 68 netto. Hij nam de wintermuts in ontvangst.

Dagwinnaar werd Camiel Aldershof met 96 bruto en 63 netto. De doos met Callaway winterspullen was voor hem. Zijn handicap kukelt weer verder naar beneden.

Alle prijzen zijn gesponsoord door de RSGolfshop.

Mark Bijster

Klassement Wintercup 6

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.