Lid worden Leden login
22 januari 2019 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op De Swinkelsche

Het was een enerverende ronde met vooral hoge scores. De baan lag bedolven onder een laag ijs/sneeuw en toch speelde wij vanaf de normale teeboxen en de zomergreens. Zelfs gewoon qualifying volgens de Marshall. Daar kun je wel je vraagtekens bij zetten!

Aan de oefengreens was al duidelijk te merken dat het lastig zou gaan worden om de bal op de green te krijgen en met zo min mogelijk slagen er in te krijgen. Erwin Ooms merkte dit meteen op hole 1. Hij had een mooie slag naar de vlag, ongeveer twee meter voor de vlag, dan zou je zeggen: Mooie bal, die ligt goed op de green. Maar nee… De bal lag twintig meter achter de green tussen de bomen. Het werd een kwestie van wie er het beste met de omstandigheden om zou gaan.

Toch mochten wij ook weer niet klagen, want het weer was zeer aangenaam. Een lekker zonnetje de hele dag en nauwelijks wind. En natuurlijk gezellige mensen in de flights!

En er waren ook nog kanjers die met deze omstandigheden het voor elkaar kregen om een birdie te maken! Zeer goed! Edwin, Claus en Otto gefeliciteerd! Allen een birdie!
De leary op hole 3 was een prooi voor Otto en de neary op hole 12 was een prooi voor Edwin, waar hij ook zijn birdie maakte. Proficiat heren! Beide kregen een doosje met 3 ballen.

Aan de uitslag kun je zien dat het erg lastig was, veel scorres in de 80 en 90 netto. Toch hadden wij een uitzondering die een hele knappe prestatie heeft neergezet, met een 111 bruto en 78 netto is Barbara eerste geworden! Zij mocht als eerste kiezen uit onze prijzen die beschikbaar zijn gesteld door RSgolfshop, onze sponsor van de Wintertour. Barbara koos voor de handschoenen en kreeg daar nog een doosje ballen bij. Proficiat Barbara!

De tweede en derde prijs moest verdeeld worden door twee heren met dezelfde netto score, allebij 83 slagen. Dan moet er gekeken worden naar de handicap en dan is Thomas tweede en Mark derde geworden! Proficiat heren! Goed gedaan.

Als er geen ijs/sneeuw op de baan had gelegen, dan is dit een hele leuke baan om te spelen. Graag komen wij hier weer terug in de zomer en dan zal de wedstrijd zeker vol zitten. Graag tot een volgende keer en bedankt voor het afreizen naar de Swinkelsche!

Arno Joosen

Klassement Wintercup 9

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.