Lid worden Leden login
14 november 2018 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op De Haenen

Met 18 liefhebbers aan de start van de tweede Wintertour wedstrijd. Dit keer op het prachtige De Haenen. Een fijne baan om te spelen. Niet te lang, mooie omgeving, goed onderhoud en een prima clubhuis maken van deze baan een prettig dagje uit.

De herfst heeft al een tijdje zijn intrede gedaan. Dat geeft veel mooie kleuren door de baan heen. Het was even spannend of we droog binnen zouden komen, aangezien de buienradar rond 14.30 een pak regen had voorspeld. Gelukkig kan de app weer verwijderd worden. Het bleef op een paar spetters na droog. In het clubhuis ook nog even aangekaart.

Leuk dat we altijd weer nieuwe gezichten mogen verwelkomen bij GVN. Wim en Mark konden nog niet meedoen om de prijzen, maar hebben een heerlijke dag gehad. De prijzen van onze sponsor RSGolfshop.nl gingen vandaag naar Camiel Aldershof (1ste), Stevan Aldershof (2de) en Glenn Moestadja (3de). We verwachten een pittige winter met handschoenen, nekwarmers en een muts in de prijzenpot.

De neary uitgezet op de par3 4de hole van 132 meter werd door het hele gezelschap niet geraakt. De hole werd door een verradelijke wind niet op waarde geschat. De leary ging naar Ed Petersen die zijn bal op de moeilijke par4 11de gelukkig wel in twee op de green sloeg. Birdies hadden we er 5 van waarvan 2 geslagen door zowel Glenn als Stevan en 1 door Ed. De uitreiking daarvan op een later tijdstip aangezien ze bij mij op zijn.

Allen gefeliciteerd met de mooie prestaties! Al met al een prima dag golf met een gezellige nazit. Graag tot een volgende keer.

Keep swinging!
Erwin Ooms

Klassement Wintercup 2

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.