Lid worden Leden login
17 januari 2018 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op Best

Een heerlijke dag weer op de golfbaan. Dit keer deden we Best Golf aan met 16 liefhebbers op een zonnige dag.

Best Golf is een golfbaan met twee gezichten, een 9 holes parkbaan en een 9 holes bosbaan. Vooral de bosbaan is lastig spelen met smalle fairways en redelijk kleine greens. Het management van de baan heeft gekozen voor een duurzame baan. Dat is te prijzen, maar zie je wel terug. Met name de fairways hebben daar last van. Verder is het een genot om de baan te spelen.

De kemphanen van deze wintertour Otto Hubregtse en Camiel Aldershof gingen samen als eerste het veld in. En vergaten in de strijd letterlijk de neary en leary. Gelukkig bood de oudhollandse kaart plus tee de oplossing en gingen de doosjes ballen naar Ulrich Chin-Kon-Sung (leary) en Rob Kort (neary). Gefeliciteerd! Drie birdies werden genoteerd op de geprikte greens die gelukkig goed liepen. Wederom Rob, Jeroen Snelders en Otto kregen de traditionele birdie van Zweeds glaswerk uitgereikt.

Ulrich mocht nog twee doosjes GVN super soft ballen claimen met de 3de plaats. Jeroen Snelders werd knap tweede met de wintermuts als prijs. De winst ging naar Rob Kort die de dag van zijn leven had. Een mooie 87 bruto en 62 netto was ruim voldoende voor de dagwinst. Hij kreeg het Callaway winterpakket van sponsor RSGolfshop uitgereikt. Chapeau!

We hopen jullie binnenkort weer op een andere iGolf/GVN partnerbaan te zien en neem eens een kijkje op de site van onze sponsor!

Keep swinging, Erwin

Klassement Wintercup 7

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.