Lid worden Leden login
7 februari 2018 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op Bentwoud

Bij de Wintertour kun je natuurlijk verwachten dat de weersomstandigheden niet altijd perfect zijn. Maar afgelopen weekend op Bentwoud was het toch wel écht een beproeving voor de deelnemers. Spelen in de kou én aanhoudende regen, je moet er maar zin in hebben. En toch, alle 24 deelnemers haalden gewoon weer de eindstreep en maakten er (zoals gewoonlijk) een gezellige 19e hole van.

Niet zo gek dat de scores onder deze zware omstandigheden niet geweldig waren. Martin Zwemmer wist het wel keurig bij elkaar te houden en eindigde met 78 netto (83 bruto) op de derde plaats. En natuurlijk liet ook onze klassementsleider Otto Hubregtse zich niet van de wijs brengen. Deze keer bracht hij een 76 netto (87 bruto) binnen en dat was goed voor de tweede plaats. Maar er was een speler die er, letterlijk en figuurlijk, met kop en schouders bovenuit stak. Geert Wisman scoorde 70 netto (104 bruto) en pakte naast de overwinning dus ook nog een handicap verlaging mee.

De dames waren deze keer het scherpst bij de speciale verrichtingen. De neary werd geslagen door Renata Filet en leary was een prooi voor Caroline Lugtenburg. Verder ook nog 5 birdies voor Ruud van Meggelen, Henk van der Laan, Daniëlle Heideman, Sandra Filet en winnaar Geert.

Door een wat mindere dag van Camiel Aldershof loopt Otto weer verder uit in het klassement. Maar doordat we net als bij de FedEx Cup alle punten voorafgaand aan de finale herberekenen, kan hij zeker nog niet op zijn lauweren gaan rusten. Dus achtervolgers, blijf scherp de komende weken!

Iedereen weer bedankt voor de sportieve deelname en tot de volgende!

Dylan Weggeman

Klassement Wintercup 10

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.