Lid worden Leden login
13 februari 2019 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op Bentwoud

Een mooi aantal liefhebbers weer op Golfbaan Bentwoud, 21 in totaal. De lente zit er aan te komen dat merk je.

Vandaag was het spannend hoe nat het zou worden in de baan. Gelukkig waren de weergoden ons redelijk gunstig gezind. Met een paar spetters bij de start en op de paar laatste holes na viel het reuze mee. De baan lag er ondanks de vele regen ook nog goed bij. Greens die prima rolden. Alleen op de fairways was wel wat water te vinden.

Bentwoud is een redelijk open baan, inland links, met goede scoringsmogelijkheden. Daar werd door diverse deelnemers dan ook van geprofiteerd. In totaal 8 birdies, de leary voor Dylan Weggeman en de neary prooi voor ondergetekende. Een doosje GVN ballen viel ons ten deel.

De gemiddelde score lag rond de 80 netto vandaag. Niet slecht zo vroeg in het jaar. Uitschieters natuurlijk onder de top 3. Ik mocht een mooi rondje 88/75 noteren en Mladen Acinger deed het met 94/74 een slag beter. Dagwinnaar werd Ulrich Chin-Kon-Sung die rond ging in 90/73. Proficiat allen met de mooie wintertour prijzen van RSGolfshop.nl.

Aankomende week gaat de Wintertour verder op De Golfhorst. Een nieuwe baan voor GVN met heerlijk weer voorspeld dus je kunt nog inschrijven!

Graag tot een volgende keer en keep swinging!

Erwin Ooms

Klassement Wintercup 10

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.