Lid worden Leden login
5 januari 2020 Geen reacties

RSGolfshop.nl Winter Tour – GC Rhoon

De eerste wedstrijd van 2020 was op het modderige Rhoon. Weer totaal iets anders dan de bevroren baan van de laatste wedstrijd in 2019. De zachte greens waren goed aan te spelen en de greens rolden prima. In de rough mocht echter niet geplaatst worden dus daar kon je beter niet liggen. Moeilijke liggingen en vaak ook nog iets van modder op de bal. In de uitslag is goed te zien wie de bal goed in het spel wist te houden en wie veel in de rough hadden gelegen.

Het weer was prima. Goede temperatuur en bijna geen wind. Daarmee was het een prettige dag om heerlijk te golfen. En na zo’n ronde golf is het fijn om in een goed clubhuis wat te drinken en te eten. Op Rhoon is de horeca altijd prima verzorgd. Bovendien kreeg elke flight na afloop van de ronde lekker een portie bitterballen. Deze werden getrakteerd door Caroline Lugtenburg die een paar dagen eerder jarig was geweest.
Dan de prijzen van deze wedstrijd. De Leary op hole 11 werd gewonnen door Nico de Kleef. De neary op hole 9 werd vier keer nagemeten en bleek uiteindelijk door 2 spelers te zijn gewonnen. Jeroen Huizing en Henk van der Laan hadden de bal op exact dezelfde afstand van de vlag geslagen en kregen beide een sleef ballen.

De prijzen van de RSGolfshop.nl werden dit keer verdeeld door nummer 3 Hans Bijlsma, nummer 2 Patrick Groen en nummer 1 Camiel Aldershof.
Allen mooie scores in de 70. Een prachtige 73 bruto voor Patrick. Dit betekent met zijn hcp een 74 netto. Winnaar Camiel kwam op een 73 netto. Deze score had zelfs nog veel beter kunnen zijn. Hij speelde geweldig, maar kon helaas geen putt maken. De 50 punten voor de Wintertour en de sokken maakten veel goed.

Volgende week weer een wedstrijd van de RSGolfshop.nl wintertour. Deze zal op Golfpark  De Turfvaert worden gespeeld.

Groet,
Willem Jan

WT uitslag 5 januari

WT Klassement na 9 rondes

 

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.