Lid worden Leden login
11 november 2019 Geen reacties

RSGolfshop.nl Winter Tour – De Turfvaert

Een prachtige november dag op Golfpark De Turfvaert. De baan was helaas wat nat en de greens waren matig door schimmel. Maar een hele dag in de zon maakte veel goed. De wedstrijd zat helemaal vol (er konden zelfs een aantal mensen niet meedoen) En met 9 van de 24 spelers met een hcp onder de 10 werden er mooie scores verwacht. De scores vielen echter licht tegen.

De overgang naar de winterkou maakte dat een aantal spelers niet zo goed speelde. Vooral de spelers die een week eerder nog elders in de wereld in de warmte hadden gegolft hadden het lastig.
De prijs winnaars wisten toch mooie rondes te lopen en hadden lage 70 netto scores. Derde werd Peter van der Wee met 73 netto. De nummers 1 en 2 hadden beide 72 netto. Dan geldt de laagste hcp en daarom werd Caroline Lugtenburg tweede en Arjan Scholte ter Horst eerste. De drie winnaars mochten de mooie winterprijzen (warme sokken in een bidon, een titleist muts en een pitchfork) van rsgolfshop verdelen. De ballen voor de leary gingen naar Groningen met Oslin Ras en de ballen voor de neary waren voor Erik Vonk. Zijn slag op hole 17 leverde hem bijna een hole in one op. De bal bleef echter 1 cm naast de cup liggen. Er waren ook nog 9 birdies. De spelers konden kiezen tussen een glazen vogeltje of een birdie bal.

In de RSGolfshop.nl Winter Tour gaat het natuurlijk ook nog om het klassement. Alle spelers gingen met punten naar huis en hebben daarmee een basis gelegd voor deze winter. De Tour duurt nog lang dus er kan veel gebeuren. Voorlopig staat echter onze zomertour kampioen ook in de Wintertour bovenaan.

Of hij ook deze tour gaat winnen is nog maar de vraag. Zeker omdat de winnaar van de laatste wintertours ook weer meedoet en meteen weer een top 5 notering had. Het wordt een interessante winter.

Groet,
Willem Jan
Uitslag 9 november

Klassement na 2 rondes

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.