Lid worden Leden login
11 januari 2020 Geen reacties

RSGolfshop.nl Winter Tour – De Turfvaert

Volle bak vandaag op Golfpark De Turfvaert. Met 30 liefhebbers gingen we de baan in op een hele mooie winterdag. 8 graden een flauw zonnetje, beetje wind. Wat wil je nog meer hartje winter? Op De Turfvaert wordt traditioneel laag gegaan door de deelnemers. De baan is redelijk vlak met als belangrijkste defence de bunkers en de rough. Vanwege de winter was er geen rough dus was het heerlijk spelen. We konden 9 birdies opschrijven door 5 spelers. Patrick Groen had er 3, Otto Hubregtse en Erik Vonk beide 2 en Caroline de Neef en Camiel Aldershof 1 onder de par in de hole. Proficiat!

De leary en neary, goed voor een doosje GVN ballen, gingen beide naar Patrick Groen die op de prijzen holes extra scherp was. Dan de laaggangers die de dagprijzen van RSGolfshop.nl mee naar huis mochten nemen. Op de derde plaats Jeroen Huizing, tweede werd Otto Hubregtse met de laagste bruto score van 76 en de eerste plaats was voor Rob de Kievith die de week ervoor ook al op de deur had geklopt met een score van 98 bruto en 71 netto. Gefeliciteerd mannen!
Natuurlijk zijn we allemaal winnaars om lekker een potje te ballen met de GVN en was ook de wedstrijdleiding zeer blij met de doorloop in de baan. Weinig tot niet hoeven wachten en allemaal binnen de 4.15uur binnen, top!

Graag tot een volgende keer. Er zijn nog voldoende wedstrijden voordat de balans wordt opgemaakt.
Keep swinging,
Erwin.

Uitslag WT Golfpark De Turfvaert

WT Klassement na 10 rondes

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.