Lid worden Leden login
11 december 2019 Geen reacties

RSGolfshop.nl Winter Tour -De Swinkelsche

Weer een wintertourwedstrijd gespeeld! Deze keer op de Swinkelsche waar ze altijd blij zijn als wij komen. De wedstrijd zat lekker vol met 24 deelnemers die er allemaal zin in hadden! In het begin van de ronde hadden we nog flink wat regen met een straffe wind die het best lastig maakte om goed te spelen, maar gelukkig heeft iedereen daar last van. Na ongeveer 1 ½ a 2 uur begon het steeds beter te worden. De zon kwam zelf door de wolken heen en de wind werd minder. Het spelen op deze mooie baan is dan een feest! De fairways waren top en de meeste greens waren nog prima, maar een paar hobbelige greens. Dat is dan ook terug te zien in het aantal birdies!

16 Birdies geslagen! Allen kregen een birdiebal mee!
1 Birdie voor: Marc, Johan en Arno! Goed gedaan heren!
2 Birdies voor: Patrick Klein, Camiel, Peter en Jan Pieter! Geweldig gedaan heren!
Maar dan is er weer iemand die dat kan overtreffen, baas boven de bazen! 5 BIRDIES voor Patrick! Uitmuntend gedaan, Heer Patrick!

Als je dat zo leest, dan zou je denken dat er geweldig gescoord is, maar dat viel toch wel een beetje tegen. De regen en de wind zijn de meeste toch te machtig geweest!

Met een 98 bruto en 78 netto is Camiel op de 3e plaats geëindigd! Hij mocht als laatste ‘kiezen’ en kreeg de pitchfork van onze winter tour sponsor RSGolfshop.nl mee. Camiel kwam er pas later achter, maar deze pitchfork heeft een ingebouwde puntenslijper. Handig!!!
Met een 91 bruto en 78 netto is Johan op de 2e plaats geëindigd! Hij koos voor de muts.
Met een 88 bruto en 75 netto is Arno de dagwinnaar geworden! Hij koos de sokken.

Heren gefeliciteerd!

Bedankt voor het spelen op deze geweldige baan en graag tot een volgende keer!
We danken de baan voor de lekkere erwtensoep na afloop.

Met vriendelijke golfgroet,
Arno.

Uitslag WT 8 december

RSGolfshop.nl WT klassement na 6

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.