Lid worden Leden login
18 februari 2020 Geen reacties

RSGolfshop.nl Winter Tour – De Haenen

Een spannende week in aanloop naar deze wedstrijd. Na storm Ciara was Dennis in aantocht en we zouden naast hevige wind ook veel regen krijgen. De inschrijvingen namen dan ook af van 32 naar 18 man. De weergoden besloten ons echter te sparen. Met 17 graden en windkracht 6 was het wel pittig, maar verder heerlijk spelen zonder regen!
Aan de start uiteindelijk 16 man door een late afzegging en een no show. Vooraf was gezorgd voor een bakkie en een overheerlijke muffin. Na deze traktatie de baan in waar het dus flink tekeer ging met de wind. Dat zorgde voor de nodige afzwaaiers en keuzestress welke club te nemen, laag, hoog spelen?

Uiteindelijk vielen de scores mee en kwam de helft van het veld onder de 80 netto binnen, top! Echt top waren vandaag Rob de Kievith, die zelfs een hole out vanaf 128 meter voor birdie had en na vorige week wederom de winst pakte. Patrick Groen, 2de en Henri van der Steen, 3de. De winnende score van Rob was 100/73, erg knap onder deze omstandigheden. Dat belooft wat als de banen er weer stijlvol bij liggen!
Patrick kwam binnen met een fraaie 74 bruto maar moest 1 slag teruggeven aan de baan. Henri scoorde ook heel goed met 89/76 waarmee hij net Camiel Aldershof van het podium hield.

De prijzen beschikbaar gesteld door RSGolfshop.nl vonden gretig aftrek. Diverse birdies ook, totaal 8 stuks. De bijzondere verrichtingen waren zorgvuldig uitgezet, lees wind mee. De leary ging naar Henri van der Steen en de neary na al een paar eerdere hits naar Chan Bhoendie. Beide ontvingen een doosje GVN ballen.

Hopelijk houden we het de Wintertour zo qua weer. Iets minder wind wellicht. Op naar de lente en de volgende wedstrijden.

Graag tot ziens!

Keep swinging,
Erwin.

Uitslag Haenen 16 februari

WT klassement na 15 speelrondes

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.