Lid worden Leden login
24 december 2019 Geen reacties

RSGolfshop.nl Winter Tour – Bentwoud

Zondag 22 december speelden we alweer de 8e ronde van de RSGolfshop.nl Winter Tour 2019/2020. Op de nog steeds goed bespeelbare baan van Bentwoud betraden 22 spelers het strijdveld. Onder hen mochten we ook 2 ‘rookies’ verwelkomen. Jacqueline en Frans van Leeuwen speelden hun eerste GVN-wedstrijd en deden dat verre van onverdienstelijk!

Sterker nog, Frans maakte met 76 slagen de beste bruto score van de dag en verbeterde daarmee zijn toch al lage handicap. Normaliter zou zijn 68 netto ook ruim voldoende zijn voor de dagwinst, maar zoals we weten is Shanky al weken “on fire”.

En ook deze keer stond er weer geen maat op de klassementsleider. Met een prachtige 64 netto was hij ruimschoots de beste en wederom schiet zijn handicap omlaag. Jeroen Huizing had ook een goede dag en maakte de top 3 compleet met een mooie 71 netto.

De neary werd geslagen door Jeroen Snelders en Glenn stopte even met Ajax kijken om de bal vlakbij de vlag te slaan voor de leary. Waarschijnlijk was hij toch niet zo geconcentreerd, want hoewel de bal op een halve meter lag kon er toch geen birdie genoteerd worden.

Net als Ajax mag Shanky de Kerstdagen vieren als koploper. Maar het is nog niet gedaan, vanaf 5 januari gaat de Winter Tour weer verder en er zijn nog genoeg spelers die langszij kunnen komen.

Voor nu wens ik iedereen fijne feestdagen en alvast een prachtig sportief 2020 toe.

Keep swinging!

Dylan Weggeman

Uitslag 22 december Bentwoud

RSGolfshop.nl WT klassement na 8

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.