Lid worden Leden login
5 november 2018 Geen reacties

RSGolfshop.nl Wintertour op Flevoland

Op de golfbaan Flevoland hebben wij met een kleine, maar wel een hele gezellige groep de eerste wedstrijd van de RSGolfshop.nl Wintertour 2018/2019 gespeeld. Het leek erop dat de wedstrijd helemaal niet door zou gaan, want op de dinsdag voor deze wedstrijd stonden er maar een paar deelnemers op de lijst.

In de daarop volgende 24 uur veranderde er een hoop: Er kwamen meer deelnemers bij en die zich afgemeld hadden in de veronderstelling dat de wedstrijd toch niet door zou gaan, hadden zich snel weer aangemeld. Daardoor toch nog 11 deelnemers.

Het was goed toeven op Flevoland. De omstandigheden waren ideaal om te scoren en dat is zeker gedaan door het merendeel van de deelnemers. Al hoe wel ik de condities van de baan niet ideaal vond. Lang gras op de fairways en hobbelige greens door veel kale plekken, maar gelukkig heeft iedereen daar last van, dus daar kan je eigenlijk niet teveel over klagen. Misschien toch iets te veel verwend door de mooie zomer!

Dan de uitslag en daar is een hoop over te vertellen.
Allereerst de birdies: Otto 1, Mark 1, Willem-Jan 1 en Arno zelfs 2 birdies! Gefeliciteerd! Maar dan zijn we er nog niet. De mooiste slag van de dag was de tweede slag van Josette op hole 12, want die ging meteen in de hole voor een echte EAGLE !!! Josette heeft daar meteen een hele mooie grote vogel voor gekregen. Gefeliciteerd Josette!

Aan iedereen die nog birdies thuis heeft: Tien kleine inleveren bij de wedstrijdleider en je krijgt een grote birdie daar voor in de plaats! Allemaal doen, dan kunnen wij de birdies blijven uitdelen in de wedstrijden.

De neary op hole 7 is voor Mark geworden, daar heeft hij een sleeve Gvn-ballen voor gekregen en de leary op hole 13 is voor Cok geworden. Ook hij heeft een sleeve Gvn-ballen gekregen. Gefeliciteerd heren!

Hoe spannend kun je het maken met maar 10 deelnemers. Mark had natuurlijk het gevoel dat hij weleens de winnaar kon gaan worden, maar de laatste flight verstoorde dat feestje voor Mark. Met drie mannen op 73 netto moest de handicap uitsluitsel geven over de eindstand. Daardoor is Martin met de laagste handicap 1ste geworden, Willem-Jan 2e en Mark 3e. Gefeliciteerd heren! Martin koos voor de muts met een sleeve Gvn-ballen, Willem-Jan koos voor een nekwarmer of oorwarmer met een sleeve Gvn-ballen en Mark mocht de laatste prijs mee nemen die nog over was: de handschoenen met een sleeve Gvn-ballen. En dat was nou precies wat hij wel wilde hebben. Hoe mooi is dat!

Bedankt voor het afreizen naar Flevoland, het was een mooie gezellige dag. Graag tot een volgende keer!

Arno Joossen

Klassement Wintercup 1

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.