Lid worden Leden login

Personal Playing Credit

Bij GVN maken we gebruik van het Personal Playing Credit (PPC) systeem, waarmee de leden kunnen afrekenen voor deelname aan wedstrijden en GVN Loyalty starttijden.

PPC is een soort rekening courant, die per lid is gekoppeld aan het GVN-lidnummer.

Je kunt je PPC via iDeal opwaarderen door in te loggen op de ledensite. Ga dan naar het menu-item ‘PPC’ en klik rechtsboven op het iDeal logo. Als je geen gebruik wilt maken van iDeal, kun je ook een overboeking doen op NL34RABO 0315034297 t.n.v. GolfVereniging Nederland  (ovv PPC + lidnummer). Hou dan wel rekening met een verwerkingstijd van minimaal 1 werkdag.

Na verwerking van de storting krijg je hiervan bericht van de ledenadministratie. Daarna kun je inschrijven voor wedstrijden en greenfee’s met korting afrekenen. Hebben je medespelers niet voldoende PPC saldo, dan kun je ook voor hen met de 15% korting afrekenen. Dit gaat dan dus wel van jouw PPC saldo af.

Je kunt zo vaak als je wilt geld storten op je PPC-saldo. Dit kan precies het bedrag zijn dat je nodig hebt voor een bepaalde wedstrijd of starttijd, maar je kunt ook een groter bedrag overmaken voor toekomstige activiteiten. Op je persoonlijke ledenpagina heb je altijd een actueel inzicht in je PPC-saldo.