Lid worden Leden login
RSGolfshop:
5 % extra online korting (totaal 15%)

RSGolfshop is een compleet verzorgde golfwinkel waarbij u terecht kan voor alle golfartikelen, van tee’s en handschoentjes tot en met complete golfsets. Daarnaast kunnen bedrijven er ook terecht voor het bedrukken van golfartikelen en clinics. In de golfshop staan ervaren fitting consultants die u kunnen adviseren welke clubs het beste bij u passen, en maken daarbij gebruik van de Trackman 4. De merken die u kan uitproberen zijn Ping, Titleist, Callaway, Mizuno, Taylormade en Cobra. Elke maand hebben wij nieuwe acties dus houdt de RSGolfshop website in de gaten

Bij een besteding vanaf € 100,- krijg je als GVN lid 5% extra korting bovenop de 10% die al in de online bestellingen van RSGolfshop.nl is verwerkt. Total ben je dus 15% voordeliger uit dan in de winkel, als je bestelt met de speciale actiecode. Je vindt de code als je inlogt op je persoonlijke GVN ledenpagina, onder “FAQ / MyGolf Bonus”. De actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties of kortingen.

Terug naar overzicht