Lid worden Leden login
Röhnisch:
10% korting op het hele kledingassortiment


De nieuwe collectie haalt haar inspiratie uit de bijzondere Scandinavische natuur die gekenmerkt wordt door een frisse, heldere lucht, witte boomtoppen, kristalhelder water en sneeuwvlokken.
Kijk voor meer informatie op de website.

Sportswear from a female perspective!

Röhnisch is een Zweeds familiebedrijf. Wij ontwerpen kleding voor training, zwemmen, outdoor én golf, speciaal voor de actieve vrouw. Het bedrijf is opgericht in 1945 door Hellmut Röhnisch, de eerste Zweedse gouden medaille winnaar bij het turnen. In eerste instantie werden vooral turntoestellen ontwikkeld en later werd dit uitgebreid met kleding. Sinds de 90’er jaren is Röhnisch volledig gespecialiseerd in sportkleding en waren wij de eerste die sportkleding van microfiber introduceerden. In 2002 zag de eerste golfcollectie het licht en sindsdien is Röhnisch een merk om rekening mee te houden voor dames in de golfwereld.

Als GVN lid krijg je 10% korting op het gehele assortiment als je bestelt via de Röhnisch webshop met de speciale Röhnisch actiecode. Je vindt de code als je inlogt op je persoonlijke GVN ledenpagina, onder “FAQ / MyGolf Bonus”.

www.rohnisch.com

Rohnisch

 

Terug naar overzicht