Lid worden Leden login
Golfsucces:
10% korting op het hele assortiment golfschoenen & accessoires

 

Even voorstellen!

Golfsucces is voortgekomen uit Golfshop Grevelingenhout, welke we in 2003 zijn begonnen. Het is een prachtige golfshop met uitzicht op de dubbele green van hole 9 & 18 en genoeg ruimte om de nieuwste collecties te laten zien. De afgelopen jaren hebben we hier al ontzettend veel golfers en niet-golfers mogen ontvangen! Van beginners tot gevorderden, competitiespelers, vakantiegangers (we zitten tenslotte in het mooie Zeeland!), tot de kleinste jeugdspelers.

Golfshop 2.0
En toen? Toen kwam er de droom van een nieuw avontuur, online wel te verstaan. In de afgelopen jaren hebben we zoveel geleerd van onze winkel, hebben we zoveel golfers blij kunnen maken met onze diensten en hebben we zoveel plezier gehad, dat we in 2012 besloten om samen (moeder & dochter) online te gaan!

Onze passie voor golfschoenen
Van alle producten die we in de golfshop verkopen (uiteraard verkopen we in onze golfshop het volledige assortiment golfartikelen) vinden we golfschoenen toch wel het leukst! Vanwege de variatie, het plezier & comfort dat golfers kunnen hebben van een goed paar golfschoenen en elk jaar weer de nieuwe collecties met verbeterde materialen en innovatieve technieken.

We willen een zo gevarieerd mogelijk assortiment golfschoenen aanbieden, maar vinden ook de uitdaging in het helpen van klanten met een specifieke zoekopdracht. Schroom daarom ook niet om ons te benaderen met jouw specifieke vraag, we helpen je graag verder!

Als GVN lid krijg je 10% korting op het gehele assortiment als je bestelt via de Golfsucces Webshop met de speciale Golfsucces actiecode. Je vindt de code als je inlogt op je persoonlijke GVN ledenpagina, onder “FAQ/MyGolf Bonus”.

greenfee

Bij aankoop van een paar golfschoenen boven de € 150,- ontvang je een gratis greenfee op Golfclub Grevelingenhout! Lees hier meer.

Stay in touch!
We ontmoeten je graag een keer in onze golfshop of online via Golfsucces. Ook zijn we te vinden op Facebook en Twitter. Schrijf je ook in voor onze Select nieuwsbrief! In deze nieuwsbrief ontvang je special aanbiedingen die we niet online weergeven!

Tot snel,
Lya & Hanneke

www.golfsucces.nl

Logo_edited-2

 

Terug naar overzicht