Lid worden Leden login
Con BRACH:
15% korting op de gehele collectie Alpaca Essentials

 

Con BRACH essentials is een merk van Nederlandse bodem. Wij zijn gespecialiseerd in het design en de productie van alpaca wol producten. Con BRACH essentials kenmerkt zich door design en duurzaamheid te verwerken tot een prachtig eindproduct. Met als focus het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Alpaca wol behoort tot de meest luxe wolsoorten ter wereld en wordt vaak vergeleken met Mohair en Kasjmir. Ten opzichte van andere wolsoorten is Alpaca wol warmer en kriebelt niet. Daarnaast is de vacht van de Alpaca hypoallergeen omdat het geen lanoline bevat.

Alpaca’s leven in het Peruaanse gedeelte van het Andes gebergte op hoogtes van ruim 5000 meter. Dit zorgt ervoor dat Alpaca’s bestand zijn tegen extreme temperaturen. Zo heeft de vacht van de Alpaca een kenmerkelijke eigenschap zich aan te passen aan alle weersomstandigheden dit zorgt voor warme isolatie in de winter en verkoeling in de zomer. Daarnaast is de vezel lichter dan wol, luchtdoorlatend en heerlijk zacht. Con BRACH essentials werkt zo duurzaam en natuurlijk mogelijk door in een eigen weverij in Bolivia te produceren. Wij maken de producten met veel passie & liefde en dat ziet u terug in het eindresultaat.

Als GVN lid heeft u nu een unieke mogelijkheid om producten van Alpaca wol te kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs! U krijgt maar liefst 15% korting op de gehele collectie als u met de speciale MyGolf Bonus actiecode bestelt via de Con BRACH webshop. U vindt de code als u inlogt op de GVN ledenpagina onder ‘’FAQ / MyGolf Bonus/’’

www.conbrach.nl

Logo scaled 200x200

 

 

 

Terug naar overzicht