Lid worden Leden login
Choice Golftravel:
Geen administratiekosten op alle boekingen
10% korting op de kortlopende reis- en annuleringsverzekeringen


Al ruim 16 jaar verzorgt Choice Golftravel voor golfers een onvergetelijke reiservaring. Met een persoonlijke reiskennis van ruim 30 jaar ben je bij Choice Golftravel in deskundige handen. De bestemmingen, golfbanen en hotels kennen wij persoonlijk.

Naast het organiseren en samenstellen van alle reizen zijn wij als Choice Golftravel ook bekend vanwege de bijzondere golfwedstrijden:

Aphrodite Cup
Een amateur toernooi dat zijn voorrondes heeft in Nederland en waarvan iedere winnaar als Finalist mee mag met een 8-daagse golfreis naar onder andere Cyprus, Portugal en dit jaar Spanje! Alle GVN leden vanaf 18 jaar en een HCP tussen 0-36 kunnen mee spelen op de eigen Aphrodie Golfvoorronde of aan één van de open voorrondes in het hele land!

Dutch Skane Open
Een fantastisch 5-daags toernooi dat zich afspeelt langs de Zweedse Riviera, met verblijf in het gezellige centrum van Malmö en wedstrijden op GC Ljunghusens, GC Bokskogen en natuurlijk de PGA of Sweden. De winnaar van dit toernooi mag als prijs zijn of haar titel het volgend jaar, op kosten van de organisatie, verdedigen!

Nog een aantal redenen om te kiezen voor Choice Golftravel:
– Persoonlijke service
– Expert in het optimaal verzorgen van de beste vluchten en accommodaties
– Persoonlijke kennis van de golfbanen die wij aanbieden
– Door de kosten lag te houden kunnen wij de scherpste prijzen bieden
– Wij streven altijd de beste Prijs-Kwaliteit verhoudingen na
– 96% van ons reisaanbod in Taylor Made, wij luisteren naar de wensen van onze klanten

Dagelijks zijn wij bezig om de beste golfreizen samen te stellen. Vele van deze aanbiedingen worden ook rechstreeks aanbgeboden via onze Nieuwsmail welke wij 2x per maand versturen. Wil je deze ook ontvangen en als eerste op de hoogte zijn, ga dan naar de website en meld je aan.

Als GVN-lid ben je bij Choice Golftravel nog voordeliger uit, want je betaalt geen administratiekosten en krijgt 10% korting op de kortlopende reis- en annuleringsverzekeringen. Meld bij je aanvraag je GVN-lidnummer om van dit extra voordeel gebruik te maken. Dit kan via e-mail of telefonisch op 030-6592160.

Bedankt voor het vertrouwen,
Jan Alofs

www.choicetravel.nl

logo Golf versie3a

Terug naar overzicht