Lid worden Leden login
2 januari 2018 Geen reacties

Oudejaarswedstrijd op Nunspeet

Op het Rijk van Nunspeet is het altijd lekker golfen! Dat hadden 21 liefhebbers goed begrepen. Ondanks dat het weer wat tegenzat de eerste 14 holes was het genieten. De baan is gelegen op zandgrond en dat zorgt er bijna altijd voor dat hij redelijk droog blijft. Dat met prima onderhoud en smalle fairways en vele bomen een feestje!

Helaas geen feest voor Dirk van Geelen die na 5 holes geblesseerd af moest haken wegens een gebroken enkel en gescheurde pezen en enkelband. We wensen Dirk veel sterkte met revalidatie en zien hem hopelijk snel weer terug op het kort gemaaide gras!

Gelukkiger waren Conny van Leeuwen (neary) en Geert Wisman (leary), een doosje GVN ballen in the pocket! Nunspeet speelt niet makkelijk dat is ook af te lezen aan de scores die veelal boven de 80 netto lagen. Vier man wisten eronder te blijven waarvan Martin van der A, 3de, Arno Joosen, 2de, en Ed Petersen (1ste/74 netto) het laagst gingen. Proficiat! Zij gingen en vandoor met 3,2 en 1 doosje GVN ballen.

Na de ronde was het nog genieten van een paar heerlijke oliebollen en een klein drankje! Iedereen weer bedankt voor het meedoen en afreizen naar Nunspeet.

Tot een volgende keer!
Keep Swinging, Erwin

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.