Lid worden Leden login
18 maart 2019 Geen reacties

Otto Hubregtse wint de Wintertour!

Met de lente in het zicht en de nodige weerapps in de hand, begonnen we aan de finale van de Wintertour 2018-2019. De gehele week was het zowel storm- als regenachtig weer. Gelukkig bleef het alleen bij de wind en niet de regen, droog tot aan de laatste flight.

Onze banner werd onder een stievig bries getest en heeft de test goed doorstaan. Conform de reglementen van de tour vindt er een herberekening plaats voor de finale. Het is van belang om constant en stabiel te spelen op de finaledag zelf om zo je plek te behouden of wellicht de kans ziet om te klimmen. Blijft altijd spannend tot aan de laatste flight.

Maar laten we beginnen met de dagprestaties. Hans-Dirk Bakker de eerste plek, Erik Vonk tweede, beide met een netto score van 78 en derde Jeroen Snelders met een 81. Neary was voor Mark de Kievith en de Leary voor Otto Hubregtse. De punten voor de finale zijn hiermee een feit.

Otto is wederom gekroond tot kampioen en daagde ons in zijn speech uit om hem te verslaan volgend jaar. Gaan we aan werken Otto!! Gefeliciteerd met deze prestatie. Tweede was Jeroen Snelders en door de dagprestaties is Hans-Dirk Bakker op de derde plaats geƫindigd. De bekers en de prijsjes zijn weer verdeeld.

Op naar het (zonnige) zomerseizoen daar zien we julie graag weer, en kan ik mijn korte broek eindelijk weer uit de kast halen.

Keep swinging!

Willem van der Waal

Uitslag finale

Eindklassement Wintercup 2018-2019

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.