Lid worden Leden login
7 mei 2019 Geen reacties

Orange Ball op De Haenen

Op bevrijdingsdag speelden we een leuke “orange ball” wedstrijd op De Haenen. Elke speler kreeg voor de start een oranje bal die op 6 holes naar keuze mocht worden ingezet. Op de holes die met de oranje bal werden gespeeld werden de gescoorde stableford punten verdubbeld. Maar… raakte je de oranje bal kwijt, dan had je pech en kon je geen bonuspunten meer halen.

Een beetje goede tactiek was dus wel belangrijk, maar uiteindelijk moet je natuurlijk ook gewoon goede ballen slaan om te kunnen winnen. Die combinatie had onze ‘man in vorm’ Jeroen Snelders goed begrepen, want hij kwam als winnaar binnen met maar liefst 52 punten! Onderweg naar die score maakte hij o.a. twee birdies en en passant pakte hij ook nog even de Leary mee.

De tweede plaats was voor de man die vooraf zo zijn twijfels had over de kwaliteit van de oranje bal. Maar na een mooie 2e plaats met 51 punten lijkt het erop dat Ed Petersen toch van golfbal merk gaat wisselen ;-). De derde/vierde plaats werd gedeeld door Rudd van Meggelen en Nicolet Leerdam, die beiden tot 50 punten wisten te komen. Alle winnaars werden natuurlijk beloond met… oranje ballen!

Al met al een hele leuke wedstrijdvorm, die voor herhaling vatbaar is. Maar nu eerst op naar de Zomertour (en hopelijk ook naar een beetje zomers weer!).

Groeten,

Dylan Weggeman

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.