Lid worden Leden login
1 april 2019 Geen reacties

Sandy slaat Hole-in-One!

Beste leden van Gvn,

Er is een hoop te vertellen over de openingswedstrijd.

Laat ik beginnen met de slag van de dag, deze is geslagen door Sandy! Sorry Rob, jij komt op de tweede plaats! Sandy sloeg een mooi ijzer op hole 5. De flightgenoten, Mark en Jeroen, en zijzelf zagen het niet gebeuren, maar de flight voor hun zag het wel. De bal rolde in een keer in de hole !!! Sandy was erg verbaasd dat dit gebeurde, zij had de afgelopen maanden niets gedaan met golf. Zij kwam als laatste bij de wedstrijd en wilde graag laat starten, zodat ze nog even kon inslaan. Nou, dit heeft zeer goed uigepakt! Als beloning voor haar hole in one, heeft zij een grote birdie in ontvangst genomen. Gefeliciteerd, Sandy! Fantastische slag, goed gedaan. Check de foto’s die door onze huisfotograaf , Rob de Kievith, zijn gemaakt. Thanks, Rob!

Dan de slag die, volgens mij, op de tweede plaats komt in deze openingswedstrijd. Laat ik aan het begin beginnen:
Rob kwam ’s ochtends binnen en wilde het wel weer proberen. Hoezo weer proberen? Heb je niet de hele winter door gespeeld? Nee, zei Rob, ik heb 5 maanden niet kunnen spelen vanwege een blessure aan mijn arm. Nu kijken of het weer gaat. Zonder druk en verwachtingspatroon speel je meestal wel lekker, weet ik uit ervaring. Glenn tipte Rob meteen als winnaar van deze wedstrijd. Dat bleek nog iets te vroeg! Met nog wat roestig spel ging Rob van start. Op hole 9 sloeg Rob zijn tweede slag in het water bij de green. De bal lag net een paar centimeter in het water. Ik ga er voor, zei Rob. Hij gaf mij zijn fototoestel en trok een schoen en sok uit. Hij dacht met een achterwaartse slag zijn bal er wel uit te krijgen. Dat bleek toch iets te moeilijk. Dus ging hij met beide voeten toch helemaal in het water staan. Met nog een schoen aan! Rob sloeg zijn bal netjes uit het water tot bijna op de green! Knappe slag, Rob! Check de foto’s om het echt te zien!

Zo maak je nog eens iets mee op de golfbaan!

Dan nu de wedstrijd:
De baan lag er prima bij, een mooi deelnemersveld en fantastisch weer! Ik ontdek een patroon: Elke keer als ik Wedstrijdleider ben, dan is het mooi zonnig weer! ;)
Er zijn 5 birdies gemaakt door: Edwin 1, Joris 1, Ruud 1 en John 2 birdies. Gefeliciteerd, heren! Goed gedaan. Zij kregen allen een birdie mee naar huis.
Dan de bijzondere verrichtingen: Op hole 4 de Leary, na een fantastische drive tot een paar meter voor de green en een chip net iets dichterbij de vlag dan Wytze, geslagen door Arno! Op hole 13 de Neary, geslagen door Dirk! Gefeliciteerd, beide kregen een doosje ballen.

Er zijn 10 deelnemers onder de 80 netto gekomen, dat vind ik een knappe prestatie! De derde plek was spannend, drie deelnemers op hetzelfde aantal netto slagen en dan wordt er gekeken naar wie de laagste handicap heeft. Met een 82 bruto en 74 netto, Jeroen Snelders op de derde plek! De tweede plek, met een 95 bruto en 73 netto, Mark de Kievith! De absoluut verdiende winnaar met een hele mooie score van 81 bruto en 71 netto, een slag boven de baan, Ruud van Meggelen! Gefeliciteerd, heren! Allen kregen een cadeaubon die zij bij RSGolfshop.nl kunnen verzilveren. Ruud kreeg natuurlijk het hoogste bedrag. Goed gedaan mannen!

Dank voor het afreizen naar de Turfvaert en graag tot een volgende keer.

Arno Joosen.

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.