Lid worden Leden login
4 januari 2019 Geen reacties

Oliebollenwedstrijd op Nunspeet

De laatste wedstrijd van 2018, de traditionele oliebollen wedstrijd. Met een mooie groep van 22 personen gaan we de strijd aan met de baan en de oliebollen.

Mooie ontvangst met koffie, en onze eigen tafels gereserveerd vlakbij de open haard. De baan lag er goed bij, en altijd feestje om zo laat in het jaar gewoon op zomergreens te kunnen spelen. Na afloop tijdens de prijsuitreiking waren er schalen met heerlijke oliebollen voor iedereen.

Voor de winnaars van de neary (Camiel) en leary (Glenn) nog een sleeve golfballen. Meer golfballen voor de winnaars: Jeroen, Ed en Thomas vormden de top-3 ! Van harte gefeliciteerd.

Laatste wedstrijd van 2018, betekent ook de laatste ronde met de regels van 2018. Vanaf volgende week spelen we gebruik makend van de nieuwe regels van 2019.
Waarbij we tevens als GVN de nieuwe local rule zullen invoeren die indien een bal out of bounds of onvindbaar blijkt te zijn, je de mogelijkheid geeft om ter plaatse te droppen. Omdat je ook de mogelijkheid hebt om een provisional te slaan, zal teruglopen voor deze situatie door de wedstrijdleiding als onnodig oponthoud gezien kunnen worden, en als zodanig bestraft kunnen worden. Gebruik dus vooral de andere mogelijkheden voor beter tempo en plezier in 2019!

Martin de Jong

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.