Lid worden Leden login
29 december 2019 Geen reacties

Olie bollen wedstrijd – Nunspeet

Zondag 29 december, nog net even voor het jaar einde een frisse neus halen.  Totaal 31 GVN’ers hadden die gedachte en waren aanwezig op het Rijk van Nunspeet voor de ‘traditionele’ olie bollen wedstrijd.

Bij aankomst was de baan nog wit maar stonden de vlaggen wel gewoon op de greens. Dat weet je twee dingen; dat putten een uitdaging wordt en dat het aanspelen van de green met beleid dient te gebeuren. Hoog aangespeelde ballen lopen het risico keihard er weer af te stuiteren. Niet de ideale condities voor een goede score.
Uiteindelijke maar drie spelers van de 31 die een netto score in de 70 op de kaart wisten te noteren. De bijzondere verrichtingen vandaag voor Glen Moestadja (neary op noord 2) en Bert Luttekes (leary noord 4)

Het goud, zilver en roze werd uiteindelijk als volgt verdeeld: derde plaats Arno Joosen (93 bruto en 79 netto), op de tweede plaats Conny van Leeuwen (99 bruto en 74 netto) en de uiteindelijke winnaar van het goud was Wim de Gids. Met 96 bruto en ook een 74 netto.

Met deze olie bollen wedstrijd sluiten we het golfjaar 2019 af. Ik kijk nu al weer uit naar het komende jaar. Op 5 januari gaan we al meteen weer verder met de winter tour. Hou de komende nieuwsbrieven goed in de gaten in verband met de vooraankondiging van een aantal grotere evenementen in 2020.

Geniet van de overgang van het oude naar het nieuwe jaar en tot ziens bij het volgende GVN evenement.

Groet,
Hans

Uitslag Oliebollen – 29 december

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.