Lid worden Leden login
20 november 2015 Geen reacties

Golfbaan Bentwoud en Golfclub Zwolle toegevoegd aan MyGolf Loyalty

Met MyGolf Loyalty kun je vanaf 1 januari 2016 met maar liefst 15% korting spelen op alle partner golfbanen waarmee wij samenwerken. Met de toevoeging van Golfbaan Bentwoud en Golfclub Zwolle zijn dat er nu al 18 en we hopen dit aantal in de loop van 2016 uit te breiden naar ten minste 20 banen.

Je kunt te zijner tijd gewoon zelf een starttijd naar keuze boeken bij de deelnemende banen. Vervolgens betaal je de gereduceerde greenfee via het PPC-systeem van GVN. Daarna krijg je een voucher die je als betalingsbewijs kunt overleggen bij de receptie van de betreffende golfbaan. Om dit mogelijk te maken worden op dit moment de nodige aanpassingen aan het ledensysteem gedaan. Zodra dit klaar is, worden de leden verder geïnformeerd over de exacte werkwijze.

Met de introductie van MyGolf Loyalty is ook de opbouw van de GVN-lidmaatschappen gewijzigd. Het complete lidmaatschap is nu inclusief deze module. Als je tot nu toe een registratie- of wedstrijdlidmaatschap had, dan kun je hieraan de MyGolf Loyalty module toevoegen voor 15 euro. Dit kun je zelf doen via de ledensite, of stuur een mailtje aan de ledenadministratie.

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.