Lid worden Leden login
30 april 2018 Geen reacties

Koningsdag op Golf4All Harderwijk

Een leuke koningswedstrijd in Harderwijk. Spelers met oranje kleding, voor iedere deelnemer een oranje bal en tees, lekkere temperatuur en geen regen. Daarnaast waren er weer een aantal spelers bij die vanwege verschillende ongemakken een tijdje niet bij de GVN wedstrijden aanwezig konden zijn. Dit alles maakte het een heel gezellige en kleurrijke dag.

De prijzen op deze Koningsdag waren flessen bubbelwijn die na het schudden oranje worden. Die wilde natuurlijk iedereen wel winnen, dus werd er hard gestreden.

Uiteindelijk konden er 3 flessen aan prijswinnaars worden uitgedeeld en moesten er 3 flessen worden verloot. Dit kwam omdat onze grote leider Willem van der Waal (die gezien zijn positie geen prijzen in ontvangst neemt) vandaag niet alleen de winnaar werd, maar ook nog eens de Leary won. Zijn 2 flessen werden dus onder de deelnemers verloot. Verder was er een incidentje met de neary waardoor deze prijs door niemand kon worden geclaimd. Deze fles werd ook verloot.

De 3 flessen die wel naar een prijswinnaar gingen waren voor Arjan Scholte ter Horst voor zijn 2e plaats, Wim de Gids voor zijn 3e plaats en voor Daniƫlle Heideman als beste vrouw.

Na deze speciale wedstrijd gaat volgende week gaat de zomertour weer verder met een wedstrijd op Best.

Willem Jan Pott Hofstede

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.