Lid worden Leden login
22 maart 2021 3 reacties

Het nieuwe GVN Dashboard komt eraan

Het is zover, vrijdag 26 maart gaat het compleet nieuwe GVN Dashboard live!

Vanaf dat moment kun je niet alleen thuis, maar ook onderweg altijd makkelijk al je GVN-zaken regelen. Zo kun je van de mobiele versie eenvoudig een web-app maken, waarmee je altijd je digitale NGF-pas op zak hebt en snel en eenvoudig je scorekaarten kunt invoeren voor een up-to-date WHS-handicap.

Ook inschrijven voor een wedstrijd en betalen voor een starttijd is met het nieuwe dashboard straks altijd en overal in een handomdraai gebeurd.

Maar voordat het zover is, moet er natuurlijk nog wel het een en ander gebeuren. Zo gaan we niet alleen de gegevens van al die duizenden leden overzetten, maar ook de complete historie van bijvoorbeeld de scorekaarten, uitslagen en klassementen gaat mee naar het nieuwe systeem.

Het migreren van al die data kost tijd en daarna moet er natuurlijk ook goed gecheckt worden of alles correct is overgekomen. Dat betekent helaas dat we vanaf woensdagmiddag een paar dagen uit de lucht moeten.

Op woensdag 24 maart om 16.00 uur wordt de toegang tot de huidige ledensite afgesloten en op vrijdag 26 maart komt in de loop van de dag het nieuwe dashboard beschikbaar. Uiteraard krijg je daar dan bericht van.

In de tussentijd kun je even geen scorekaarten invoeren, niet in- en uitschrijven voor wedstrijden en ook geen betalingen voor starttijden doen.

Terug naar overzicht