Lid worden Leden login
27 februari 2018 Geen reacties

Handig: PPC-saldo opwaarderen met iDeal

Sinds jaar en dag maken we bij GVN gebruik van het Personal Playing Credit (PPC) systeem. Een soort rekening courant, die per lid is gekoppeld aan het GVN-lidnummer.

Via het PPC-systeem kunnen de leden bijvoorbeeld afrekenen voor deelname aan wedstrijden en individuele starttijden.

Vanaf nu wordt het een stuk eenvoudiger om je PPC-saldo op te waarderen. Als je bijvoorbeeld wilt inschrijven voor een wedstrijd en je hebt onvoldoende saldo, dan klik je gewoon op het iDeal-logo dat achter de wedstrijd staat. Je kunt dan direct je PPC-saldo aanvullen en daarna dus ook direct inschrijven.

Heb je wel voldoende PPC-saldo voor de betreffende wedstrijd, dan zie je geen iDeal-logo maar gewoon het vertrouwde ‘potlood’ icoontje om in te schrijven.

Hetzelfde geldt voor individuele starttijden. Heb je een starttijd geboekt, die je met 15% korting wilt afrekenen via GVN, dan kan dat nu ook direct met iDeal.

Wil je jouw PPC-saldo aanvullen, zonder direct voor een specifieke wedstrijd of starttijd te betalen, dan kan dat voortaan ook via iDeal. Ga daarvoor naar het menu-item ‘PPC’ en klik daarna rechtsboven op het iDeal-logo. Je kunt dan zelf het bedrag bepalen dat je op je PPC wilt storten.

Uiteraard blijft het ook mogelijk om je PPC op te waarderen door zelf geld over te maken op de GVN-rekening. Hou dan wel rekening met een verwerkingstijd van 1 werkdag.

 

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.