Lid worden Leden login
21 oktober 2019 Geen reacties

GVN Masters – “strijd der kampioenen..”

Traditioneel aan het eind van het seizoen spelen we de GVN Masters. De wedstrijd waarin alle kampioenen van het jaar de baan in gaan om te strijden om de titel van overall kampioen.
Het zijn o.a. de kampioenen van het stroke play kampioenschap, de zomer- en winter tour en die van de buitenland trips en tours. Hoewel de GVN Masters zich richt op de “individuele” kampioenen was er dit jaar ook een plek in de finale voor de heren van ons Senioren 1 team die dit jaar landskampioen werden in de NGF-competitie.

Ook plek in de finale voor een aantal andere kampioenen. De Wedstrijdleiders die elke week er maar weer voor zorgen dat de wedstrijden in goede banen worden geleid. Heren nogmaals dank voor al jullie hulp en ondersteuning dit jaar.

Uiteindelijk gingen we bij deze Masters editie met 25 spelers de baan in waarvan 18 spelers streden om de titel. De baan was door het natte weer van de afgelopen dagen erg zacht. Hoog aanspelen van de bal op de greens had dan wel het voordeel dat de ballen snel stillagen. Dan moest de bal wel weer dichtbij zijn anders lag er een put uitdaging in het verschiet. Nogal wat veel natuurlijke obstakels maakte het putten zeer lastig. De volgende keer krijgt iedereen een veger mee om een paadje te vegen. Wel prachtig in deze tijd van het jaar de verschillende herfst kleuren in de baan. Wel weer lastig zoeken tussen al die bladeren. Ondanks de lastige greens toch een 9-tal birdies. Marien, Arjan en Martin elk 1. Stevan, Ruth en Hans elk 2 stuks.

De top 3 netto scores lag dicht bij elkaar. Martin de Jong had een 75 netto maar deed als wedstrijdleider helaas buitenmededinging mee. Jan Brehm werd zodoende 3e met een netto 76. Op de 2e plaats Arjan met een nette 75 netto.
Uiteindelijk was het Jeroen Huizing die de glazen trofee wederom mee naar huis mocht nemen. Net als vorig jaar wist hij een mooie 74 netto te scoren. Daarmee is hij tot de editie van 2020 onze overall GVN Masters kampioen. Gefeliciteerd Jeroen.

De volledige Uitslag GVN Masters2019

Met deze GVN Masters komt het zomerseizoen nu echt tot een einde hoewel we komend weekend nog een fun “einde seizoen” wedstrijd spelen op Almkreek. Op 3 november beginnen we dan alweer met de RSGolfshop.nlNationale Golfbon Winter Tour. Zie de GVN-site voor de kalender met de wedstrijden die nu al open staan.

Tot de volgende keer.

Groet,
Hans

PS: Voor meer foto’s zie de reportage van Rokie

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.