Lid worden Leden login
28 oktober 2019 Geen reacties

Golfpark Almkreek – “einde zomer seizoen…”

Het zomer golfseizoen is nu echt ‘officieel’ ten einde. Met 11 deelnemers hebben we afgelopen zaterdag onder fraaie condities een laatste zomer ronde gespeeld. De baan lag er prima bij. Natuurlijk door alle regen van de afgelopen tijd hier en daar wat drassig maar verder goed bespeelbaar. Het was zelfs warm en aantal spelers liep zelfs in de korte mouwen. En dat op 26 oktober!

Deze keer een kleine variatie op de standaard 18 holes bruto-netto. We speelden deze keer een hidden holes ronde waarbij alleen de par 4 holes (10 stuks) in de telling meegenomen diende te worden.
Dat kan dan voordeliger uitpakken indien de par 3’s en par 5’s nou net de mindere holes zijn.
Met de stevige wind waren de holes zeker niet altijd gemakkelijk. De kortste par 3, hole 13, was voor niemand haalbaar en dus bleven de ballen voor de Neary in de tas. De Leary was wel haalbaar en Henri van der Steen kon de sleeve ballen in ontvangst nemen.

De top 3 van de hidden holes als volgt: 3e Caroline Lugtenburg met 60 bruto en 45 netto. Willem Jan Pott Hofstede 2e met 44 bruto en 42 netto. De winnaar vandaag Jan Brehm met 46 bruto en 40 netto over de 10 Par 4’s van golfpark Almkreek.

Correctie per 28-10: Bij het noteren van de scores was die van Erik Vonk niet genoteerd. Met een 48 bruto en 42 netto is Erik eigenlijk de nummer 3.

Na afloop werd er door een deel van de groep nog gezellig nagetafeld.
Zoals gezegd is hiermee het zomer seizoen afgelopen. Komend weekend beginnen we alweer met de RSGolfshop.nlNationale Golfbon Winter Tour 2019-2020. Als we dat onder dezelfde condities kunnen doen als op Almkreek afgelopen zaterdag dan wordt het een mooi winterseizoen.
Schrijf je nu in, er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Groet,
Hans
 

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.