Lid worden Leden login
9 april 2019 Geen reacties

Golfen in Ierland
moet je eens in je leven gedaan hebben!

Zojuist terug uit het ruige Ierland waar wij enkele dagen mochten golfen op uitnodiging van onze Ierse partner, die de GVN golftrip eind mei a.s. naar Ierland  samen met ons organiseert.

Prachtige golfbanen van hoge kwaliteit met veelal een rijke clubhistorie die tot begin 1900 terug gaat. De clubhuizen waar wij werden ontvangen ademden allemaal de sfeer van oude glorie en veel clubliefde bij de leden. Wij maakten kennis met de lokale bevolking en hun gebruiken. Dat betekende naast de high tea’s, Jameson whiskey en Guinness bier ook veel vriendelijkheid en gezelligheid waar we ook kwamen. Kortom Ierland kent veel mooie gevarieerde golfbanen en een vriendelijke en ontspannen sfeer en onze GVN leden die daar eind mei verblijven zullen het daar zeker naar de zin hebben.

Wil je nu zelf ook een keer naar Ierland om te golfen of om anderszins je vakantie door te brengen boek dan nu voor een shortbreak arrangement in de omgeving van Dublin en Cork (Killarney). Natuurlijk kun je in Ierland ook prachtig wandelen of oude steden en dorpjes bezoeken.

Uiteraard ook voor alle andere type reizen kun je terecht bij Josette Franken ReisAdvies. Persoonlijke aandacht en zeker niet duurder dan elders!

Groeten,
Josette

Terug naar overzicht

Reageren is niet mogelijk.